7 dagen gratis Onbeperkt fitness

Maak ongedwongen kennis met INVORMsport

Begin jouw proefweek

Aangevraagd in minder dan tien seconden.

Zodra je dit formulier hebt ingevuld en klikt op Verstuur komt er een melding bij ons binnen met jouw gegevens. Uiterlijk de volgende werkdag neemt Krista contact met je op. Tijdens dit gesprek bepalen we samen wanneer jouw proefweek van start gaat.

INVORMsport Wijk bij Duurstede

Geen proefles, geen proefdag maar een proefweek.

Wij zijn ervan overtuigd dat beweging een enorm belangrijk onderdeel van een goed en gelukkig leven is. We vinden dan ook dat kiezen van een sportschool een belangrijke keuze is. De bedoeling is dat jij hier met plezier naar toe gaat en het resultaat kan halen dat voor jou belangrijk is.

Om ervoor te zorgen dat jij met zekerheid kan zeggen dat INVORMsport dé sportschool is voor jou laten we je graag uitgebreid, in jouw tempo, kennismaken met onder andere:

Goed om te weten: De gratis proefweek is er voor iedereen die op dit moment geen lid is van INVORMsport. Sport jij op dit moment ergens anders? Kom eens kennismaken. Sport jij nog niet? We helpen je graag op weg. Na jouw aanmelding nemen we contact met je op om te bespreken of jij begeleiding nodig hebt of misschien juist liever zelf op verkenning gaat.

INVORMsport heeft een gemiddelde beoordeling van 5.0 uit 200+ reviews

Deze tevreden sporters kun je bij ons tegen het lijf lopen

Daniel de Groot
Daniel de Groot
Lees verder
Super sportschool met "gewone" mensen, iedereen is zichtzelf en dat voel je direct zodra je de sportschool binnenkomt. Ik voel me hier echt op mijn plek!
Jos Rijpers
Jos Rijpers
Lees verder
Sporten bij INVORMsport is ideaal. Alles is voorhanden om samen je persoonlijke doelen te realiseren. Van gewoon lekker zelf sporten tot een volledig op maat gemaakt sporttraject.
Maud Kosterman
Maud Kosterman
Lees verder
Super fijne sportschool met alle ruimte. Ik volg ook de Black Box training, daar is altijd voldoende uitdaging met goede begeleiding.
Robbie Stooker
Robbie Stooker
Lees verder
Het enthousiaste team zorgt ervoor dat ik al sinds 2021 met plezier naar de sportschool ga.
Inge Demoed
Inge Demoed
Lees verder
Als je op zoek bent naar een relaxte gym met veel expertise moet je hier zijn!
Sebastiaan van Schijndel
Sebastiaan van Schijndel
Lees verder
Heel fijn die persoonlijke aandacht, hulp en begeleiding! Pas net gestart maar ga iedere keer met zin aan de slag!
Rian van Kleef
Rian van Kleef
Lees verder
Zeer ervaren trainers! Ze gaan samen met je op zoek naar wat het beste bij jou past.
Previous
Next

Zien we je snel?

Niet twijfelen. Doen.

Zodra je dit formulier hebt ingevuld en klikt op Claim jouw proefweek komt er een melding bij ons binnen met jouw gegevens. Uiterlijk de volgende werkdag neemt Krista contact met je op. Tijdens dit gesprek bepalen we samen wanneer jouw proefweek van start gaat.

Foto van Krista Meijer van INVORMsport

 

gratis proefweek sporten wijk bij duurstede team

Veelgestelde vragen over de proefweek

Wat kan ik verwachten?

Zodra je het formulier op deze pagina verstuurt neemt Krista, uiterlijk de eerstvolgende werkdag, contact met je op. In dit gesprek bespreken we onder andere jouw situatie. Heb jij ervaring met sportscholen, heb je een specifiek doel voor ogen, zou je graag een rondleiding willen?

Foto van Krista Meijer van INVORMsport

Aan de hand van dit gesprek plant Krista een afspraak met jou en een van onze instructeurs. In dit gesprek bepalen we dus ook wanneer jouw proefweek van start gaat en logischerwijs kun je Krista eventuele vragen stellen.

Geen behoefte aan een rondleiding en/of afspraak met een van onze instructeurs? Geen probleem, geef dat even aan in het gesprek met Krista.

 

Wat mag ik allemaal uitproberen in de 7 dagen?

Je hebt als het ware 7 dagen lang een gratis onbeperkt fitness abonnement. Je mag dus 7 dagen lang onbeperkt komen fitnessen en gebruik maken van de groepslessen. We hebben roeimachines, hardloopbanden, machines voor je triceps, kettlebells en letterlijk teveel dingen om op te noemen. Daarom geven we je liever een rondleiding én 7 dagen de tijd om alles zelf te ontdekken.

Wat gebeurt er na mijn proefweek?

Na de proefweek komen we graag met jou in gesprek om te bespreken hoe jij de week hebt ervaren. We zijn ervan overtuigd dat jij INVORMsport dan hebt ervaren als fijne sportschool waar jij aan jouw doelen kunt werken met onze hulp. 
 
Is dat het geval dan kunnen we jouw gratis proefweek over laten gaan in een onbeperkt fitness abonnement voor € 52,40 per maand. Denk je om welke reden dan ook dat INVORMsport niet jouw sportschool is? Daar balen we dan flink van. We horen graag van je wat we kunnen verbeteren. Maar logischerwijs is de proefweek vrijblijvend en zit je dus nergens aan vast.
 

Wat maakt INVORMsport anders dan andere sportscholen in Wijk bij Duurstede?

We zijn letterlijk de grootste sportschool in Wijk bij Duurstede en omstreken. We hebben maar liefst 1600 vierkante meter aan sportschool voor je klaar staan. Nu zijn die vierkante meters hartstikke leuk om over op te scheppen, maar het voordeel voor jou is dat je daardoor lekker veel ruimte hebt.

We hebben daardoor ook de mogelijkheid te werken met speciale area’s en simpelweg om meerdere van dezelfde toestellen in de ruimte te hebben. Dat zorgt er weer voor dat de kans erg klein is dat jij moet wachten tot je jouw oefening kan doen.

We zijn ook als een van de weinige al om 06.00 ’s ochtends open. Op die manier kun je jouw work-out al gedaan hebben voor je gaat werken.

Verder is onze slogan niets voor niets ‘Meer dan een sportschool’. Los van beweging zijn wij binnen INVORMsport namelijk ook veel bezig met het creëeren en behouden van een gezonde mindset. Een voorbeeld hiervan is onze 90 Days Challenge. Vraag daar maar eens naar tijdens ons kennismakingsgesprek.

Klinkt mooi. Maar ik twijfel.

Snap ik. Je zou ook geen auto kopen zonder er minimaal een testrit in gemaakt te hebben toch? Kom die testrit maken bij INVORMsport en ervaar zelf hoe het is.

Ja maar, ik heb geen tijd. Ja, maar ik ben gewoon niet sportief

Hoor je dat stemmetje in je hoofd?

Misschien voel je wel wat weerstand. “Hoe moet ik dat combineren met mijn werk en gezin?” of zelfs “Ik ga dat toch niet volhouden.”

Dat stemmetje, dat is jouw reptielenbrein.

Het reptielenbrein is het oudste stuk van onze hersenen. Het heeft, zeker in de prehistorie, heel veel goede dingen voor ons gedaan.

Maar één ding dat het ook doet is ervoor proberen te zorgen dat er zo min mogelijk verandert.
Verandering is eng, vindt het reptielenbrein.

Maar vraag jezelf eens af. Ben jij tevreden met hoe fit en gezond jij nu bent? Met hoeveel jij dagelijks beweegt?

Ja? Top niets meer aan doen.

Nee? Negeer je reptielenbrein dan eens en start de proefweek.

Helemaal tot hier gelezen of snel naar beneden gescrolled? Eerlijk zeggen 😉
Heb je nog vragen waar je hier geen antwoord op kan vinden?

Je kan twee dingen doen:

1. Vul het formulier in en dan nemen we contact met jou op.
2. Bel 06 16 94 78 57 of stuur een WhatsApp bericht naar 06 16 94 78 57